Hyrbil Kastrup

Boka och jämför hyrbilar på Kastrup/Köpenhamn Flygplats, Danmark

Köpenhamn Kastrup Flygplats i Danmark (CPH) ligger bara 30 minuter bort med bilen från Malmö om man använder sig av Öresundsbron. Det går även tåg som bara tar drygt 20 minuter.

Väljer du att hyra bil på Kastrup flygplats finner du biluthyrarna Avis, Budget, Europcar, Hertz och Sixt representerade på flygplatsen. Samtliga har en receptionsdisk i Terminal 3 (utrikesterminal) och Avis, Europcar och Hertz finns även representerade med reception i Terminal 1 (inrikes). Du lämnar tillbaka din hyrbil vid Terminal 1 (inrikes) eller Terminal 2/3 (utrikes). Det finns utmärkta platser vid Terminal 1 och du lämnar tillbaka nyckeln vid biluthyrarens reception (om det skulle vara utanför deras ordinarie öppettider finns det speciella postboxar att lämna nyckeln i). Bilar som hyrts från Terminal 3 lämnas vid Parkering P10. Vilken våning du ställer bilen på varierar beroende på vilken biluthyrningsfirma du har använt, men det är tydligt utmärkt.

Något att tänka på om man åker till Kastrup flygplats med egen bil från Sverige är att det kostar att köra över Öresundsbron. En enkel resa med bil kostar nästan 400 kr (375kr, 2013). Det är desto smidigare att åka tåg till Kastrup flygplats, då anländer du direkt till Terminal 3. Det går även flera bussar från Sverige till Kastrup.
På Kastrup flygplats finns det flera restauranger, en tax-free-butik som är dygnetrunt-öppen och gratis WiFi. Reser du med barn finns det en ”Family Lounge” med olika aktiviteter för barn och ungdomar.

Köpenhamn Kastrup Flygplats
Du tar dig snabbt och billigt mellan Kastrup flygplats och Malmö stad med hjälp av buss eller tåg.
VARFöR SKA DU HYRA HäR?
allt detta ingår, känn dig trygg
bäst pris - garanterat
Lägst pris, garanterat!

Vi jämför de största biluthyrarna på marknaden och kan garantera dig det lägsta priset. Skulle du mot förmodan hitta ett bättre pris så matchar vi det!

bara väkända biluthyrare
Garanterat känt uthyrningsföretag

Vi kan garantera dig att det är ett välkänt och pålitligt företag du hyr din bil hos

enkel ombokning av hyrbil
Enkel ombokning och avbokning

Du kan snabbt och enkelt boka om din hyrbil eller avboka den på nätet!

nöjda kunder
Miljontals nöjda kunder

Du blir en av alla våra 2.1 miljoner nöjda kunder, oss kan du lita på!

hit counter