Hotell nära Kastrup flygplats

Vi rekommenderar hotell i anslutning till Kastrup flygplats
Tips när du ska hyra bil

Det finns flera hotell som är i direkt anslutning till Köpenhamn Kastrup flygplats. Dessa passar för de som har ett tidigt eller sent flyg att fånga eller kanske för dig som har ett försenat flyg? Flera ligger så nära att det bara är några få minuters promenad till passkontrollen eller incheckningsdisken.

Hilton Copenhagen Airport har ett kanonläge med bara några få minuter till passkontrollen. Här finner du alla bekvämligheter du kan tänka dig. Här finns även en självbetjäningskiosk där du kan checka in din flygresa. Hilton är femstjärnigt med alla de bekvämligheter du kan tänka dig.

Quality Airport Hotel Dan ligger mindre än en kilometer från flygplatsen. Det är prisvärt och välutrustad hotell som passar alla. Det finns även två restauranger och gratis WiFi. Det går en fri minibuss till och från flygplatsen.
Bel Air Copenhagen ligger cirka 2 kilometer från flygplatsen. Du kan lätt ta dig till flygplatsen med taxi (cirka 5 minuter) eller åka kollektivt. Gratis WiFi.

Mayfair Hotel Tunneln är ett perfekt hotell för dig som vill övernatta i Malmö fast ändå kunna ta dig smidigt till Kastrup flygplats. Hotellet ligger drygt 100 meter från Malmö centralstation, därifrån kan du ta dig till Kastrup flygplats på bara 20 minuter.


Här kan du hitta fler hotell som ligger i anslutning till Kastrup flygplats [länk]

hit counter